Gyors és megbízható

VPS Szerverek

A hosting szolgáltatásunk egy KVM-re és Virtualizor-ra alapuló megoldás amely széleskörben elfogadott.

Mi is az a VPS szerver?

A VPS hosting egy virtuális magánszerver, és virtualizált szerver. A VPS tárhelyi környezet egy dedikált szervert utánoz egy megosztott tárhely környezetében. Ez technikailag egyaránt megosztott és dedikált tárhely.

A VPS Hosting a webtárhely-számlák azon típusainak egyike, amelyek közül választhat webhelye online tárolására. Ahhoz, hogy webhely legyen az interneten, a webhely fájljainak egy webkiszolgálón kell lennie.

A szerver beállítása és kezelése nemcsak drága, de bonyolult is lehet. A webtárhely vásárlása lehetővé teszi, hogy valaki béreljen helyet egy webszerveren, megkönnyítve ezzel egy átlagos webhely webhelyének üzemeltetését, mivel csak annyit kell tennie, hogy feltölti a webhely fájljaikat (a szerver beállítására nincs szükség a részükre).

Miért különbözik a VPS tárhely a megosztott és dedikált webhelytől?

Dedikált szervereinkkel teljes szervert kölcsönöz. Ez optimális azoknak az embereknek, akiknek a forgalma nagyon nagy a webhelyükön, vagy nagyon specifikus módon kell beállítaniuk szerverüket. Nem mindenkinek kell azonban teljesen dedikált webszerverrel rendelkeznie. Ha csak a webhelyén kezd el kezdeni, akkor sok pénzt spórolhat meg, ha a szerver egy kis részét bérelte. Közös tárhely akkor történik, amikor a szerver egy részét megosztja más felhasználókkal, ahelyett, hogy egy teljes szervert bérelne magának.

Ha egy dedikált szervert fontolgat, és nem biztos benne, hogy megfelelő-e az Ön számára, akkor valószínűleg be kell szereznie a VPS tárhelyet.
Hogyan működik a VPS tárhely?

A VPS-tárhely alapjául szolgáló technológia hasonló a VMware vagy a Virtual Box technológiájához. Ezek a programok lehetővé teszik, hogy több virtualizált operációs rendszert futtasson egy gépen. Lehet, hogy az asztalon Windows 7 fut, de a számítógép újraindítása nélkül más operációs rendszereket is futtathat, például Windows XP-t vagy Linux-ot.

Operációs rendszer virtualizálása

A VPS tárhelyi környezetünk ugyanúgy működik. Miközben van egy fizikai kiszolgáló, több különböző virtualizált operációs rendszert futtathatunk ugyanazon a kiszolgálón. Minden virtualizált operációs rendszer úgy viselkedik, mintha dedikált szerver lenne. Ez lehetővé teszi, hogy a dedikált szerver összes előnye mellet a költség a töredéke legyen.

A VPS csomagjaink

Az alábbiakban talál egy pár kiemelt csomagot. A megrendelő rendszerünkben megtalálja az összes rendelkezésre álló VPS-t.
Ha egyedi igénye van, kérjük írjon nekünk!

VPS - 01

1100 /hó

25GB SSD tárhely
99.9% Uptime Garancia
Korlátlan sávszélesség
1GB memória
1 vCPU core
100Mbps port

VPS - 02

3400 /hó

50GB SSD tárhely
99.9% Uptime Garancia
Korlátlan sávszélesség
4GB memória
2 vCPU core
100Mbps port

VPS - 03

5900 /hó

150GB SSD tárhely
99.9% Uptime Garancia
Korlátlan sávszélesség
8GB memória
4 vCPU core
1Gbps port

Főbb jellemzők

Amiért érdemes bennünket választani

Maximális teljesítmény

A Cloud VPS csomagjaink HP Proliant multiprocesszoros szervereken helyezkednek el, a leggyorsabb SDD merevlemezekkel és sok memóriával.

Webes kezelőfelület

A Virtualizor-nak köszönhetően egyszerűen és megbízhatóan tudja felügyelni és adminisztrálni a virtuális szerverét. It szinte minden rendelkezésre áll, a webes VNC konzoltól, a beállításokon keresztül az operációs rendszer installációig.

Biztonság

Automatikus napi és heti mentésekkel biztosítjuk azt, hogy hiba vagy törlés esetén kérésre vissza tudjuk állítani a teljes szervert.

99.9% Uptime garancia

Mivel a lehető legminőségesebb márkás szervereket alkalmazzuk adatközpontunkban és redundáns Juniper core szervert használunk az optikai hálózatunkon ezért Ön is nyugodt lehet.

Korlátlan sávszélesség

Közvetlen optikai kapcsolataink a legnagyobb külföldi és hazai internet gerinchálózatokhoz biztosítják, hogy ügyfeleinknek mindig megfelelő mennyiségű és minőségű sávszélesség álljon rendelkezésre.

Pénzvisszatérítési garancia

Ha Ön valamiért nem lenne elégedett a szolgáltatásunkkal, és mi nem tudjuk orvosolni a gondokat, akkor 30 napon belül lemondhatja és mi a teljes összeget visszatérítjük.

További kérdései lennének?

Lépjenk velünk kapcsolatba. Nálunk minden megoldható!