FEJLETT és gyors

A Server Galactic globális hálózatában megbízhat.

Cégünk 25 éve ügyfeleink szolgálatában áll.

Budapesten 4 helyen vagyunk jelen, és ennek köszönhetően optikai kapcsolatokkal össze vagyunk kötve a világ legnagyobb gerinchálózataival. Emellett közvetlen kapcsolataink a Magyarországi internet szolgáltatókkal biztosítják a hazai internetforgalom megbízhatóságát.
Emelett külföldön több országban megtalálhatók vagyunk, így Szerbiában, Nagy Britanniában, az Amerikai Egyesült államokban, Belizeben és Urugayban is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Többszörös 10Gbps kapcsolattal rendelkezünk a globális gerinchálózatok, valamint a Magyar internetszolgáltatók felé.

Adaközpontjaink

Több féle lehetőséggel rendelkezünk, A Tier-2 -es szervertermünk kedvezőbb árak mellett kielégíti a költségérzékeny ügyfeleink igényeit. A Tier-4 -es V188 adatközpont teljes redundanciával a csúcsot jelképezi és az igényes megoldások otthona.

A hálózatunk

Juniper MX960 Core Router-re alapozzuk szolgáltatásunkat amelyeket számos Cisco Nexus Switch egészít ki. Többszörös 10Gbps kapcsolattal rendelkezünk a legnagyobb külföldi és hazai szolgáltatók felé. Mind az IPV4 és az IPV6 is rendelkezésre áll.

Az adatközpontok szintjei hatékonyan leírják az üzleti adatközpontokban felhasznált infrastruktúra-összetevőket. Noha a 4. szintű adatközpont összetettebb, mint az 1. szintű adatközpont, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a legmegfelelőbb az üzleti igényekhez. Noha az 1. szintű infrastruktúrába történő befektetés kockázatot jelenthet az üzlet számára, a 4. szintű infrastruktúra túlbefektetés lehet.

    1. szint: Az 1. szintű adatközpontnak egyetlen útja van az energiaellátáshoz és a hűtéshez, és kevés, ha van, redundáns és tartalék alkatrészek. A várható üzemideje 99,671% (évente 28,8 óra leállás).
    2. szint: A 2. szintű adatközpontnak egyetlen útja van az energiaellátáshoz és a hűtéshez, valamint néhány redundáns és biztonsági mentési komponenshez. A várható üzemideje 99,741% (évente 22 óra állásidő).
    3. szint: A 3. szintű adatközpont több útvonalat tartalmaz az energiaellátáshoz és a hűtéshez, valamint a rendszereken működnek a frissítés és karbantartás anélkül, hogy offline módba tennék. Várható üzemideje 99,982% (évente 1,6 óra leállás).
    Tier 4: A Tier 4 adatközpont úgy lett felépítve, hogy teljesen hibatűrő legyen, és minden komponens számára redundáns. A várható üzemideje 99,995% (évente 26,3 perc leállás).